Bu proje sonucunda Karapınar İlçemizde 4. sınıf öğrencilerinden takdir belgesi almaya hak kazanan 390 öğrenci Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bisikletle ödüllendirildi.

Takdir belgesi alan 4. sınıf 10 öğrenciye bisiklet ödülleri, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediyesi ile Karapınar Belediyesinin ortaklaşa Anıt Meydanında düzenledikleri  iftar programında sembolik olarak Konya Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek, Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy tarafından halkın huzurunda tebrik edilerek verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen ve geriye kalan 380 bisiklet, 380 takdir belgesi alan 4. sınıf öğrencilerine 25 Haziran 2015 Perşembe günü METEM okulu bahçesinde düzenlenen törenle ve öğrenci velileri ile halkın huzurunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Şube Müdürü Ünal Cesur ve diğer yetkililer tarafından öğrenciler tebrik edilerek teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıçla yaptığımız görüşmede şunları söyledi." Birçok kişi ve öğrenci elde ettiği imkanı, başarıyı ve ödülü eğitim-öğretime ve çok çalışmaya borçludur. Çocuklarımızda çok çalışarak başarı, onur, takdir, teşekkür belgesi almaya hak kazandılar. Çocuklarımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca İlçemizde İlkokul 4. sınıf öğrencilerimizden takdir belgesi alan 390 öğrencimizin Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirilmesi sevindirici bir durumdur. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum."dedi