AÜ Coğrafya Bölümü Öğrencileri Meke gölüne geldi AÜ Coğrafya Bölümü Öğrencileri Meke gölüne geldi

Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda Sekreterlik görevi yapan Habib ERGİN'in Selçuk Üniversitesi Hastanesine tayininin çıkması üzerine yerine Mehmet YÜZBAŞIOĞLU, Sekreterlik görevine getirildi.

Mehmet YÜZBAŞIOĞLU, yeni görevine başladı.

Mehmet YÜZBAŞIOĞLU Kimdir?

1969 yılında Karapınar’da dünyaya geldi. İlkokulu Karapınar Yavuz Selim İlkokulunda, ortaokulu Karapınar İmam Hatip Ortaokulunda ve liseyi Karapınar Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

Üniversite eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksekokulunda ön lisans diploması aldıktan sonra Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Ereğli Meslek Yüksekokulunda memuriyet hayatına başladı. 2007 yılında Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokuluna Bilgisayar İşletmeni olarak atandı. 2013 yılında kızının eğitimi için Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine kendi isteğiyle tayin oldu.

2022 yılında tekrar Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokuluna  naklen atandı. 06 Kasım 2023’de Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü onayı ile Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Sekreteri olarak görevlendirildi.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Mehmet Yüzbaşıoğlu’na Yeni görevinde başarılar dileriz.