Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarından Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa ZENGİN, S.S. Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Hakkı ŞENYURT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin KALKAN, Mustafa ÜNVER, Yakup SİVRİKAYA, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreter Nevzat SORAN ile birlikte Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ertuğrul YARALI ile Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Göz Hastalıkları Uzmanı Halil İbrahim YENER’i makamlarında ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundular. Ayrıca Karapınar Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastalara da ziyarette bulunup hastaların Kandillerini kutlayıp, geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve hastalara Kandil Simidi ikram ettiler.

Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ertuğrul YARALI Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin makamına yaptıkları ziyaretten son derece memnun olduğunu ve çok faydalı fikir alışverişinde bulunduklarından dolayı STK Başkan ve Üyelerine teşekkür ediyorum.”dedi

Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarından Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa ZENGİN ve S.S. Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Hakkı ŞENYURT ise” Karapınar Devlet Hastanemizin çalışmalarından memnun olduklarını Personel, araç, gereç yönünden daha iyi durumlara gelebilmesi için her zaman Karapınar Devlet Hastanesinin yanında ve destekçisi olacaklarını belirttiler.