Kaymakamlık Makamında Kaymakam Mustafa Karaca tarafından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet Milli Mücadele Madalyası Beratı, Kıbrıs Gazilerinden İsmail Hakkı Akhan ve Bayram Yılmaz'a takdim edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası Beratı, Kıbrıs Gazilerine Kaymakam Mustafa Karaca tarafından verilirken, Garnizon Komutanı Topçu Albay Yusuf Çana, Belediye Başkanı Mehmet Yaka da hazır bulundular.

Kaymakam Mustafa Karaca, Makamında Kıbrıs Gazilerinden İsmail Hakkı Akhan ve Bayram Yılmaz'a, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet Milli Mücadele Madalyası Beratı'nı tebrik ederek verdi.

Kaymakam Mustafa Karaca Kıbrıs Gazilerini tebrik edip, madalya beratı verilmesinden sonra şunları söyledi, " Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, Milli Mücadele yıllarında gösterilen feragat, fedakarlık ve kahramanlığın bir ifadesi olarak 56--2000 sayılı Madalya ve Nişanlar Yasası gereğince Bakanlar Kurulu'nun önerisi üzerine, bu madalya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası şahsınıza tevcih edilmiştir. Milli Mücadele Madalyası Beratı sizlere hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ediyorum"dedi. Kaymakam Mustafa Karaca, Garnizon Komutanı Topçu Albay Yusuf Çana ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka Kıbrıs Gazilerini tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.