İlçemizdeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Şenol ÖZTÜRK ve Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Hotamış Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştular.

Kaymakam ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet, Hotamış Mahallesi esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi ve kendilerine hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK,  Hotamış Mahalle Muhtarı Ramazan KOCABAŞ ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Buluşmada konuşan Kaymakam ÖZTÜRK, "Halkımızın taleplerini ve sorunlarını dinlemek, onların beklentilerine cevap vermek bizim en temel görevimiz. Devletimiz ve hükümetimiz, bölgeye yapılan yatırımlarla buradaki yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Daha sonra Kaymakam Şenol ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet, Hotamış Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif AKYURT’dan Aile Sağlık Merkezi hakkında bilgi aldı. Görevli doktor ve sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden Kaymakam ÖZTÜRK, sağlık çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Karapına’da Traktörle Çarpışan TOFAŞ Bu Hale Geldi Karapına’da Traktörle Çarpışan TOFAŞ Bu Hale Geldi

Ziyarette Kaymakam ÖZTÜRK’ e, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Karapınar İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif AKYURT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü V. Özkan YILMAN, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Veysel ZENGİN, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat ATEŞ, KOSKİ Şube Müdürü Ersin ÜRE, MEDAŞ İşletme Şefi Mustafa KALKIR, Hotamış Mahalle Muhtarı Ramazan KOCABAŞ eşlik etti.