Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen hafızlık eğitimi programını tamamlayan Karapınar Müftülüğü Mehmet Akif Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, girdikleri sınavda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı.
Başarılı öğrencilerin hafızlık belgeleri, Karapınar İlçe Müftüsü Fatih Koç tarafından takdim edildi.
Hafızların yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür
Karapınar İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, hafızların yetişmesinde emeği bulunan Kur’an kursu öğreticilerine ve öğrenci ailelerine teşekkür edildi.
Açıklamada, hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde bir ömür sürmeleri ve insanlığa faydalı bireyler olmaları temennisinde bulunularak, hafızlıklarının hayırlara vesile olması dileğinde bulunuldu.
Hafızlık belgelerini almaya hak kazanan öğrenciler tebrik edilirken, eğitim süreçlerinde emeği geçen öğreticilere ve ailelerine de teşekkür edildi.





