Oyun Parkı alanında çocukların sevincine ortak olan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka açıklamasın da “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı artık pandemi sürecinden bir nebze rahatlamış bu dönemler de eğlenmeleri için kaydırak ve panda şişme oyun balonlarıyla beraber Karapınar Belediyemiz de hizmet verecekler. Ağustos ayı boyunca bu hizmetimiz devam edecek. Çocuklarımızın yaz akşamlarında eğlenceli bir vakit geçirebilmeleri için böyle bir etkinliği kendilerine uygun gördük Planlı, programlı sosyal mesafeye uygun bir şekilde burada yaş grubuna göre şişme oyun grubundan yararlanabilirler. 5 – 18 yaş aralığındaki çocuklarımız kendi yaş gruplarına göre kaydırak ve panda şişme oyun parklarından yararlanabilirler. Bu tür etkinlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecektir” dedi.

Çocukların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmeleri için Cumhuriyet Meydanı’na kurulan şişme oyun parkları büyük ilgi gördü. İlke defa şişme oyun parklarıyla karşılaşan çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Oyun Parkı alanında Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte alanda bulunan çocuklara ve velilere dondurma ikramında bulundular.