İlk istişare toplantısı Karatay Ziraat odasında gerçekleştirilen toplantıya Konya Ziraat odaları başkanları ve TMO Konya Başmüdürlüğü Müdürü Mustafa Yılmaz katıldı.

Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş ÜNER, “Hububat hasadının başlamakta olduğu ilçemizde, üreticilerimizin TMO ya ürün satış döneminde herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tespit edilen eksiklikler TMO Konya Müdürlüğüne iletildiğini, eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların hızlandığını ve görüşmelerin devam edeceğini belirtti.

Başkan ÜNER Özellikle Ürün satışında Randevu sistemi aktif bir şekilde çalışacağını, muhtemelen Kurban Bayramının üçüncü günü yani 30.06.2023 tarihinde randevu sisteminin açılacağını belirterek, üreticilerimizin ürün satışı öncesinde mutlaka randevu almalarını, hububat hasadında aceleci davranmamaları, nemli hasat yapmamaları konusunda azami dikkat etmesi gerektiğini belirterek, tüm üreticilerimize kazasız belasız bereketli hasat sezonu dilerim dedi. “

Ürün satışı için : www.tmo.gov.tr veya www.randevu.tmo.gov.tr Adreslerinden randevu alınabileceği gibi Başmüdürlük,Şube Müdürlükleri ve Ajans amirliklerinden de alınabilecektir.