Gün boyuncasüren temizlikte, çevre gönüllüleri gençlerMeke Gölü çevresine yiyecek ve içecek atıklarını, izmaritleri ve kirliliğe yol açan diğer maddeleri topladılar. Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından yapılan çevre temizliğinde, toplanan atıklar poşetlere dolduruldu.

Karapınar Gençlik Merkezi’ndeki gönüllü gençler “Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı” faaliyetleri kapsamında Dünyanın Nazar Boncuğu olan Meke Krater Gölü’nde yaptıkları çevre temizliğine İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka da gönüllü gençlere kolay gelsin temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada “Dünya’nın Nazar Boncuğu olarak da nitelendirdiğimiz Meke Krater Gölü’nde Karapınar Gençlik Merkezi Gönüllü Öğrencilerinin yapmış olduğu temizlik faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Karapınar Belediyesi olarak düzenli olarak gölümüzün çevre temizliğini yapıyoruz. Ziyarete gelen vatandaşlarımızın da Meke Krater Gölü ve Acı Gölü’nü temiz tutmalarını istiyoruz. Gönüllü gençlerin bu alanda temizlik faaliyetlerinde bulunmalarından dolayı mutluluğumu ifade ederek tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre temizliği faaliyetine İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ve gönüllü gençler katıldı.