Programda Hacı Ömerli Camii Müezzini Muhammed İRMİKCİ namaz öncesi depremde vefat eden kardeşlerimiz için Kur'an Kerim okundu, Hacı Ömerli Camii İmam Hatibi, Osman KALE sabah namazını kıldırdı, Namaz sonrası İlçe Müftüsü Dr.Sırrı Fuat ATEŞ vaaz ve irşad faaliyeti yaparak, ardından depremde vefat eden kardeşimiz için okunan hatmi şerifler salavatlar için duada bulundu.

Program sonunda İlçe Gençlik Merkezi tarafından vatandaşlara çorba ikramı yapıldı. Hacı Ömerli Camii Derneği de Camii çıkışında ikramda bulundu.

Bir başka Program Karapınar Sultan Veled KYK Yurdunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı Ziyaret Etti Kaymakam Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı Ziyaret Etti

Karapınar Sultan Veled KYK Yurdu, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için duygusal bir dua programı düzenledi. Program, yurt müdürü Ülkü Çiçek, yurt memurları ve çalışan personelin katılımıyla yurda ait konferans salonunda gerçekleşti.

Programda, Karapınar İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Berat Kolay tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından, depremde hayatını kaybedenler ve geride kalan aileleri için Miraç Gecesi'nde Rabbimizden sabır ve güç istenildi.

Karapınar İlçe Müftülüğü adına programda emeği geçen herkese teşekkür edildi.