Sosyal medya üzerinden 8-18 yaş aralığı ve Karapınar da ikamet etmesi şartlarının olduğu çekilişe birçok katılımcının başvuru sonucunda Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın 18 Haziran Cuma günü sosyal medya canlı yayınında yaptığı çekiliş sonucunda 20 gence 20 adet bisiklet 21.06.2021 Pazartesi günü saat 16.00 da Cumhuriyet Meydanı’nda Belediye Beyaz Masa Bürosu’nun önünde yapılan programla teslim edildi.
Bisiklet teslim törenine İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat,Belediye Başkanı Mehmet Yaka,  AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkan Vekili Harun Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyesi Tayfur Altıntaş, Zabıta Müdürü Talip Karagöz, bisiklet talihlileri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka “Bugün 20 şanslı gencimize bisikletlerini teslim etmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Belediyemiz tarafından sosyal medya üzerinde etkinlik düzenlendi. Karapınar Belediyesi’ni sosyal medya üzerinden takip eden, Karapınar da ikamet eden, 8-18 yaş aralığında olan genç katılımcıların arasında yapılan çekilişle 20 gencimize bisikletlerini bugün teslim ediyoruz. Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ettikleri için ve şanslarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu hafta da karne haftası olduğu için 20 gencimize aynı zamanda bir karne hediyesi olarak bisikletlerini veriyoruz” dedi.
Program sonunda İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat Belediye Başkanı Mehmet Yaka,  AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve bisiklet sahipleri Cumhuriyet Meydanı’nda bisiklet sürdüler.