Borsa Başkanı Ahmet Ulusoy ile birlikte Ticaret Borsasının satış salonu, laboratuar bölümlerini gezip,  ürün satışı yapan çiftçilerle de görüşerek incelemelerde bulunan Başkan Yaka  ürün satışlarıyla ilgili bilgiler aldı. Ticaret Borsası Başkanı  Ulusoy ürün satış salonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi.  “Borsamız, profesyonel borsacılık anlayışıyla ilçemizde ve bölgemizde tarımsal fiyatların güvenilir bir rekabet ortamında belirlenmesini; uzman ve deneyimli personellerimizle üyelerine ve üreticilerimize fayda sağlamayı ve yenilikçi anlayışıyla dünya standartlarına ulaşmayı amaç edinmektedir. Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerimizin Borsamızı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka satış salonunda üreticilere hitaben yaptığı konuşmasında “2019 hasat mevsiminin ilçemize ve ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyor, devletimizin ürünlere verdiği taban fiyatın üzerinde çiftçilerimizin ürünlerini sattıklarını ve değerlendirilmesinden memnunuz. Karapınar Tarım ve Hayvancılık alanında adından söz ettiren bir ilçe konumundadır. Tarımda gelişen teknolojiler ile üreticilerimizin buluşmasını sağlayan Karapınar Ticaret Borsası Başkanı ve Üyelerine gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemiz halkının ekonomik, sosyal ve Kültürel alanında gelişmesine katkı vermeye devam edeceğiz”dedi.

Daha sonra satış salonundan ayrılan heyet  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy’ u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunup Karapınar’ın sosyal, ekonomik ve kültürel alandaki gelişmeler hakkında karşılıklı sohbetler yapılıp hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret son buldu.