İlçe teşkilatında teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Gül, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Program kapsamında Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyet, Karapınar Belediyesi’nin yeni hizmet binasını da ziyaret etti. Ziyarette Gül, İbrahim Önal’a yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Gül, teşkilat mensuplarıyla birlikte orucunu açtı.

İftar programına AK Parti Konya milletvekilleri Mehmet Baykan, Latif Selvi ve Hakan Özer’in yanı sıra AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, İbrahim Önal, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Ersoy, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Programda konuşan Abdülhamit Gül, teşkilat mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı davaya gönül vermiş dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin özgüven kazanmasında önemli rol oynadığını vurgulayan Gül, geçmişte Türkiye’nin yerli ve millî projeleri hayata geçiremeyeceğinin iddia edildiğini ancak bugün bu anlayışın geride kaldığını ifade etti.

Gül konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız ‘Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediğinde bu milletin iradesine ve siz dava arkadaşlarına güvendi. Bugün Türkiye; savunma sanayisini geliştiren, teknolojide önemli adımlar atan güçlü bir ülke konumuna gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

Emirgazi'de İş Kazasında Hayatını Kaybeden 24 Yaşındaki Genç Toprağa Verildi
Emirgazi'de İş Kazasında Hayatını Kaybeden 24 Yaşındaki Genç Toprağa Verildi
İçeriği Görüntüle

Türkiye’nin savunma sanayisinde önemli ilerlemeler kaydettiğini belirten Gül, Türk gençliğinin bilgi ve enerjisine güvendiklerini belirterek, “Biz İHA’sını da SİHA’sını da yaparız; savaş uçağını da, gemisini de, otomobilini de üretiriz. Türkiye’nin gençleri büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Güçlü ve bağımsız Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Konuşmasında ana muhalefetin savunma sanayisi konusundaki yaklaşımını da eleştiren Gül, Türkiye’nin yerli ve millî projelerle yoluna kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Program, yapılan konuşmaların ardından sona erdi.