Ulusoy mesajında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyulan minnetin nesiller boyu süreceğini belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu aziz vatanın bağımsızlığı için canlarını feda edenlere duyduğumuz minnet ve şükran nesiller boyu sürecektir. Ulu Önder Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu anlamlı bayram; kardeşliğin, bağımsızlığın ve geleceğe umutla bakmanın en güzel simgelerinden biridir. Uluslararası nitelik kazanarak dünya çocuklarını bir araya getiren bu özel gün, daha güzel ve savaşsız bir gelecek için atılan en değerli adımlardan biridir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza; refah düzeyi yüksek, özgür ve güçlü bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu doğrultuda iş dünyası olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, borsamız ve camiamız adına milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.”






