Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve ilçe idaresindeki bazı önemli makamlar geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da  gelecekteki sahiplerine temsilen bir günlüğüne verildi.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarını devralan öğrenciler temsili olarak Karapınar’ı yönettiler.

Kaymakamlık makamına, İsmet Büyükyaylacı İlkokul 3. sınıf öğrencisi Eflin Nur ÇETİN, Garnizon Komutanlığı makamına Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Çağrı Berk GÜLTEKİN, Belediye Başkanlığı makamına Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Cengiz Kaan ÜNER ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Cennet DEMİRCAN oturdu.

Okul müdürleri ve öğretmenleri eşliğinde makamlara gelerek görevlerini icra eden minik yöneticiler, makamlardaki tutum ve davranışlarıyla gelecek için umut vaat ettiler.

Kaymakamlık makamına temsilen oturan İsmet Büyükyaylacı İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Eflin Nur Çetin Oğuz Cem Murat ile Karapınar’a dair sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Kaymakamlık makamına temsilen oturan Çetin’e günün anısına Oğuz Cem Murat bir hediye takdim etti.

Belediye Başkanlık makamına temsili olarak oturan Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Cengiz Kaan Üner  Mehmet Yaka ile Karapınar’da yapılan çalışmalar hakkında sohbetler ederek gelen soruları cevaplandırdı. Cengiz Kaan Üner akabinde Park ve Bahçeler Müdürlüğüne telefon ederek, okul bahçesine kamelya konulması talimatını verdi.

Başkan Yaka, başkanlık makamına temsili olarak oturan Cengiz Kaan Üner’e hediye takdiminde bulundu. Makamına yaptıkları ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu olduğunu ifade eden Başkan Yaka’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Okul Müdürü Özgür İlhan, Sınıf Öğretmeni Samet Yorulmaz ve temsili Belediye Başkanı Cengiz Kaan Üner kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, makamdan memnun bir şekilde ayrıldılar.