Minikler Fidan Dikti Minikler Fidan Dikti

31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Bakan Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvenin ve AK Parti'nin hizmet anlayışının önemine değindi.

Bakan Bolat, yaptığı konuşmada, "Bizim asil milletimiz, Konyalılarımız, Karapınar’ımız 21 yıldır dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenip onların yanında yer aldılar. Cumhurbaşkanımız ve arkadaşları da bu güveni boşa çıkarmadılar. AK belediyeler ve kadrolar Türkiye’nin her yerinde azmime ve hizmet aşkıyla en güzel işleri yaptılar. Bugünde hala yapmaktalar. Eğer hizmet etmemiş olsalar bu kadar süre bu işi yürütemezlerdi" ifadelerini kullandı.

Karapınar'ın gelişimine ve AK Parti'nin hizmet anlayışına vurgu yapan Bakan Bolat, "AK Parti’den önceki dönemlere bakın hükümetler uzun ömürlü olmuyordu. Sık sık seçimler oluyordu. Karapınar AK Parti'ye 17 seçimdir destek oluyor, inşallah 18’ncisinde de destek olacak. Karapınar çok güzel bir ilçe gelirken gördüm her alanda büyük atılım var. AK Partili Belediyeler çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Bunun yanında Eski bakanımız Murat Kurum Karapınar için önemli hizmette bulundu. Karapınar Kararını vermiş durumda. Adayımız İbrahim Önal bu işi başaracak kapasitede. İnşallah İbrahim Önal sizlerin desteği ile Başkan olacak" dedi.

Bakan Bolat, Türkiye ekonomisinin 21 yılda gösterdiği gelişmeye de dikkat çekerek, "230 milyar dolarlık milli gelir 1 trilyon 119 milyar dolara çıkarıldı. Bunun etkilerini hayatımızda görüyoruz. 20 yıl önceki hayatımızı bir düşünelim; yaşam standartlarımızı, hayat kalitemizi, tüketim ve refah seviyemizi bir düşünelim. Bugün bambaşka bir Türkiye var. 81 vilayet bizim için kutsaldır. Hepsine hizmet etmek bizim sevdamızdır" şeklinde konuştu.

Programda Ak Parti ilçe başkanı Yusuf Zengin, Belediye başkan adayı İbrahim Önal, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Büyükşehir Belediye başkan adayı Uğur İbrahim Altay, Konya milletvekilleri Hakan Özer ve Selman Özboyacı da birer konuşma yaparak halka seslendiler. Vatandaşlar salonu doldurarak etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler.