ÇATAK Projesi ile İlgili bilgilendirme toplantısının sunuculuğu Karapınar Belediyesinde görevli Muhammet Danış tarafından yapılan Program, İlçe Kaymakamı Ramazan YILDIRIM, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürü Dr. Celal YILDIZ, İlçe Müdürü Tayfun GÖKÇE, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personellerinden Ziraat Y.Müh. ÇATAK Programı İl Sorumlusu Dilek TUNALI, Ziraat Müh. Rüveyda Söğüt, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Fettah Öztürk, Karapınar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Genel Sekreteri Nadi Özdil ile Ziraat Müh. Yusuf Altundal ve çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürü Dr. Celal YILDIZ’ın konuyla ilgili slayt eşliğinde çok güzel açıklayıcı bir sunum yaptıktan sonra ÇATAK Projesi İl Sorumlusu Ziraat Yüksek Mühendisi Dilek TUNALI çiftçilerin sorularına açık ve net bir şekilde cevap vererek toplantı sona erdi.

Çevre Amaçlı Tarım Arazilerinin Korunması (ÇATAK) Projesi ile ilgili toplantıya, çiftçilerin büyük bir ilgi gösterdiği görüldü.