1 Eylül 2021 tarihinde yapılan Ulusal Süt Konseyinin 6. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu üyesi olarak Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet TARTAN da seçildi.

Genel Kurul toplantısı sırasında Konseyin alt grupları olan Üretici Alt Grubu, Sanayici Alt Grubu, Kamu Alt Grubu ve Araştırma Kurumları Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Alt Grubu, her bir grup kendi içinde 3 Yönetim ve 1 Denetleme Kurulu Üyesini oylayarak 12 Yönetim Kurulu ve 4 Denetleme Kurulu Üyesi belirledi.

Genel Kurul Toplantısında yapılan oylama sonucunda Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği Başkanı Harun Çallı, Eker Süt Temsilcisi Abdülhamit Can ve Ak Gıda Temsilcisi Recep Ateş Sanayici Alt Grubundan Yönetim Kurulu Üyesi seçilirken; Balıkesir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek, Hayvancılık Kooperatifleri Sakarya Bölge Birliği Başkanı Recep Pulat ve Konya Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan Üretici Alt Grubundan Yönetime giren isimler oldu.

Başkan Tartan,"Bu görevi bana layık gören yöneticilerimize teşekkür ederim. Karapınar olarak yaptığımız başarılı çalışmaların bir sonucu olarak düşünüyorum. Çiftçimize faydalı olabilmek için çalışanlarımıza devam edeceğiz. Diğer seçilen arkadaşlarla el ele verip sorunların çözümüne katkı bulunmak amacındayız.

Genel kurulumuz ülkemize ve çiftimize hayırlı olsun" dedi.