Liseler arası Kız Voleybol Final Grubu maçları sonucunda Karapınar Lisesi Kız Voleybol Takımı Hacı Osman Arı Sağlık Meslek Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol takımını 2–0 lık sonuçlarla yenerek şampiyon oldu.

Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol Takınınını 2-1 lik skorla yenen Hacı Osman Arı Sağlık Meslek Lisesi İkinciliği elde ederken, Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol Takımı üçüncü oldu.

Seyircilere çok zevkli bir voleybol karşılaşması izleten öğrencilerin de okul arkadaşları okullarını ve sporcularını tezahüratlarla destekleyerek stres attılar.

Şampiyonluğu elde eden Karapınar Lisesi Kız Voleybol takımı, şampiyonluk sevincini Okul Müdürü, Öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Sağdıç Başkanlığında, Karapınar Lisesi Müdürü Celalettin Aktürk ve Hacı Osman Arı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halil Aker’in organize ettiği Voleybol Turnuvasında görüştüğümüz Sami Sağdıç şunları söyledi, Gençlerin bu tür sportif faaliyetlerle, kötü alışkanlıklardan korunduğu ve ders dışı etkinliklerle motivasyonlarının artırıldığını. Söyledi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Turnuvaya emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, tüm Okul Müdürlerini, Öğretmenlerini, sporcularını, hakkaniyet ölçüsünde voleybol karşılaşmasında hakemlik yapan görevlileri, karşılaşmaları centilmence izleyen öğrencileri kutluyor, herkese başarılarının devamını diliyoruz.