A Gurubunda Hacı Osman Arı Anadolu Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Oğuzhan Aydınbelge ATL METEM lisesi, İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi, B Gurubunda Anadolu Öğretmen Lisesi, Duran Sezer Ticaret Meslek Lisesi, Karapınar Lisesi yer aldı.

Zevkli ve çekişmeli geçen Voleybol müsabakaları seyirciler tarafından zevkle izlendi ve karşılaşmada yer alan sporcular okullarındaki öğrenci arkadaşları tarafından tezahüratlarla desteklendiler.

Final Karşılaşması ise Şehit Oğuzhan Aydınbelge Anadolu Teknik Lisesi METEM Lisesi ile Karapınar Lisesi arasında geçti.

Ş.O.A. ATL-METEM Lisesi, Karapınar Lisesine karşı birinci seti 25–22 İkinci seti 25–13 Üçüncü seti ise 25–11 gibi sayılarla alarak 3-0’lık galibiyetle Ş.O.A. ATL-METEM Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.

İkinciliği Karapınar Lisesi, Üçüncülüğü ise Anadolu Lisesi kazandı.

Sporcular başarıdaki sevinçlerini, Okullarının Müdürleri, Öğretmenleri ve Öğrenci arkadaşları ile paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Sağdıç Başkanlığında Karapınar Lisesi Müdürü Celalettin Aktürk ve Hacı Osman Arı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halil Aker’in organize ettiği turnuvada görüştüğümüz Sami Sağdıç, Bu tür sportif faaliyetlerle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunduğu ve ders dışı etkinliklerle motivasyonlarının artırıldığını”söyledi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Turnuvaya emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, tüm Okul Müdürlerini, Öğretmenlerini, sporcularını, hakkaniyet ölçüsünde voleybol karşılaşmasında hakemlik yapanları, karşılaşmaları centilmence izleyen öğrencileri kutluyor, herkese başarılarının devamını diliyoruz.