Hakemler: Hulisi AKIRŞAN, Baransel BÜYÜKKARA, A.Kerem KÖPRÜLÜ

KARAPINAR ESNAFSPOR: Seyit, Muhammet Ali, Faruk, Ramazan, Musa; Recep, Barış (Hasan), Fikret (Alper), Ali Kemal, Abdullah (Özhan), İzzet.

TÜMOSANSPOR; Osman, Gökhan (İrfan), Kadir, Hasan (Hamza), M.Fatih, Âdem, Sami, İbrahim  (A.Serkan), Yasin, Fatih, Emre.

KARAPINAR ESNAFSPOR’UN GOLLERİ : Recep 20.dk, Ali Kemal 35.dk, 55.dk.,66.dk, 88.dk. Alper 70.dk. İzzet 36.dk. kaydettiler

TÜMOSANSPOR’UN GOLÜ: Yasin 33.dk.

Maç sonunda Karapınar Esnafspor Kulübü Antrenörü Muhammet Bekaroğlu ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi “ Kendi saha ve seyircimiz önünde Tümosanspor’la oynadığımız maçı 7-1’lik bir skorla farklı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öz evlatlarımızla çıktığımız yolda inançla, sabırla, hırsla ve ekip ruhuyla üstün bir gayretle çalışıyoruz ve bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi destekleyen çok kıymetli seyircilerimize şampiyonluk sevincini yaşatabilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Önümüzde 4 maçımız kaldı. Kulüp Başkanı ve yöneticilerimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ile inancımızı kaybetmeden kalan maçlarımızı da kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bizleri destekleyen kurum amirlerine ve kuruluş başkanlarına, bizleri müsabakalarımızda yalnız bırakmayan seyircilerimize, gayretli kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, heyecanlarını ve azimlerini hiçbir zaman kaybetmeyen futbolcularımıza, siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Karapınar’da spor daha üst seviyelere gelmesini temenni ediyorum”dedi

bizde yeşilpınar gazetesi olarak 1. Amatör a grubunda mücadele eden Karapınar Esnafspor'u başarılarından dolayı kutlar, bundan sonra ki yapacağı müsabakalarda başarılar dileriz.