Önceki yıllarda yaşanan talihsiz olayların geride kaldığının görüntüsünü veren BOZKIR halkı seyircisi ve takımı KARAPINAR BELEDİYESPOR'umuzu çiçeklerle karşılayıp centilmence bir mücadele sergilediler. Maça ilgi yoğundu. Bozkır Kaymakamı, Belediye Başkanı, çeşitli Kurum Kuruluş Amirleri, ASKF Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk HATIPOĞLU, K.Pınar Belediyespor ve Bozkır GB. Spor Yönetimi aynı platformda maçı izleyenler arasındaydı.

Tecrübeli hakem Deniz ÇOBAN'ın yönettiği karşılama da Karapınar Belediyespor’un deplasmanda karşılaştığı maçta 2-1 galip gelmesiyle sonuçlandı.

Dostluk ve centilmenliğin ön plana çıktığı maçın sonunda Bozkır GB Yönetimi Takımımıza yemek ikramında bulundu. Yemekten sonra konuşan  K.Pınar Belediyespor Başkanı Zekeriya COŞAR gösterilen ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek Bozkır Kaymakamına, Belediye Başkanına, Kulüp Yönetimi ve Sporculara, Bozkır halkına Teşekkür ederek oradan ayrıldılar.

Bizlerde sporun centilmenlik yönünü destekliyor ve Bozkır Gençlerbirliği ve Karapınar Belediyespor sporcularına, yönetim kurulu üyelerine, seyircilerine, Bozkır yetkililerine  teşekkürlerimizi sunuyoruz.