Hakemler Ramazan Doğanay, Gökhan Yüksel, Göksel Keskin'in yönettiği maçta tamamen Karapınar Belediyespor'un üstünlüğü ile süren mücadeleyi Takım Kaptanı Muhammet Ali Balıkçı'nın (3) golü, Ahmet Güven'in (1) golü ve Genç yeteneğimiz Kazım Filiz(1) golleri ile rakibini adeta darmadağın etti.
Takım ruhu ile mücadele eden oyuncularımız kaybedilen beş haftanın ardından ilerleyen beş hafta da hiç durmadan üst üste beş galibiyet alarak puan sıralamasında yukarıya doğru adım adım ilerlemesini sürdürmektedir. Bu galibiyetin yanı sıra maçın gözlemcisi olarak atanan Mithat Özekmekçi adeta maçın önüne geçti. Bir pozisyon öncesi sarı kart gören Ilgınsporlu oyuncu, ikinci bir pozisyonda sert müdahalede bulundu. Hakem koşarak cebinden sarı kartı çıkartıp ikinci sarı karttan oyuncuyu ihraç edecekti ki maçın gözlemcisi Hakemin görevine müdahalede bulunarak sarı kartı olmayan başka bir oyuncuyu göstererek atılması gereken oyuncuyu kurtarmış oldu, yan hakemin bile uyarısını dikkate almayan gözlemci ve orta hakem Ramazan Doğanay, ikinci yarıda maçı daha adaletli bir şekilde yöneterek ve Karapınar Belediyesporlu oyuncular da oyundan kopmayarak 5-2 lik bir skorla güzel bir galibiyet alarak bu galibiyeti Karapınar Belediyespor seyircisi ile doya doya kutlamasını bilmiştir.
Maç sonunda Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar Belediyespor yönetimini, Teknik Direktör Cezayir Polat'ı ve Karapınar Belediyespor futbolcularını tek tek kutlayarak tebrik etti. Karapınar Belediyespor'un bu galibiyeti mükemmel bir şekilde top oynayarak hak ettiğini dile getiren Başkan Yaka, kalan tüm maçlarını da kazanacağına inandığını ve takıma güvendiğini"söyledi