Karapınar Kaymakamı Mustafa KARACA tarafından Rusya'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonasında almış olduğu Dünya İkinciliği başarısından dolayı hemşerimiz Savaş KARAKAYA'yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Ayrıca Kaymakam KARACA, Karapınar Kaymakamlığı tarafından Savaş KARAKAYA adına düzenlenmiş teşekkür belgesini takdim etti ve ardından Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.
İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasında Dünya İkinciliğini kazanan Savaş KARAKAYA, Annesi Hatice ve Babası Oğuz KARAKAYA ile birlikte Kaymakam Mustafa KARACA'ya kendilerine göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek çok duygulandıklarını dile getirdiler, Kaymakam beye tekrar tekrar teşekkür ediyoruz dediler.
Kaymakam Mustafa KARACA, Güreş şampiyonasında Dünya İkinciliğini elde eden Savaş KARAKAYA ile Anne ve Babasını da tebrik etti ve şampiyon KARAKAYA'ya bundan sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum diyen KARACA, başarılı gencimize kapılarının her zaman açık olduğunu"söyledi