Karapınar Esnafspor Yönetim Kurulu aldığı bir kararla Kurum ve kuruluşlara, şahıslara Karapınar esnafspor’a şimdiye kadar yapmış oldukları maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Karapınar Esnafspor Kulübü Başkanı Ali Küpeli ve beraberinde Yönetim Kurulu üyelerinden Nevzat Soran, Mustafa Çorakçı, Gökhan Zengin olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’nu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Özlü’yü, Ticaret Borsası Başkanı ve Seya Tarım Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti sahibi Nazım Sezer’i, S.S. Karapınar Esnaf Kredi Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Kocatürk’ü, Yalçınöz Eczanesi sahibi Eczacı Mehmet Yalçınöz’ü makamlarında ve işyerlerinde ziyaret ederek teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Kulüp Başkanı Ali Küpeli “ Futbol sezonunu üçüncü olarak tamamladık. Ayrıca U14 takımı oluşturduk. Karapınar Esnafspor’a maddi ve manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum diyen Küpeli amaçlarının gençlerimize hem spor’u sevdirmek hem de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumaktır”dedi