10.01.2014 Cuma günü saat 13.00'de Karapınar İlçesinde MHP seçim karargâhının açılışına MHP Konya İl Başkanı Av. Tarık Taşçı, İl Sekreteri Av. Semih Akgül, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Karapınar İlçe Teşkilat Başkanı Erhan Zengin, MHP Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Karapınar Belediye Başkan adayı Halil Aker, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Mustafa Başoğlu'nun sunuculuğunda yapılan karargâh açılış töreninde, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı yaptığı konuşmasında şunları söyledi " Konya İline bağlı Karapınar İlçesi ulaşım imkânları, sosyal yapısı, coğrafi yapısı, ekonomik yapısı, kültürel ve doğal zenginlikleri ile bizim çok önem verdiğimiz bir ilçedir. Amaçlarının Karapınar Belediye Başkanlığını kazanmaktır. Önümüzdeki yapılacak olan 30 Mart mahalli idareler seçiminde Karapınarlı hemşerilerimizin sevgi ve saygı duyduğu eğitimci Halil Aker'i Allah'ın izniyle ve siz Karapınarlıların vereceği oylar ile Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP İlçe Teşkilatının, MHP'ye gönül vermiş partililerimizin ve Karapınarlı hemşerilerimizin partimize ve Belediye Başkanı adayımıza güvendiklerini ve Belediye Başkanı olmasını istemelerini gözlerindeki heyecandan sezinliyorum. Bu heyecanı gördükçe Karapınar'da başarının kaçınılmaz olduğunu söylemek istiyorum. Bizim amacımız şeffaf bir yönetimdir. MHP'li İlçe Belediye Başkanları dürüst ve halkına danışarak yaptıkları bütün çalışmalarında başarılı olmuşlardır. Halil Aker'inde Karapınar'dan Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde bu arkadaşımızın da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Takdir sizlerindir.

MHP olarak İlçe seçim karargâhının ve önümüzdeki yapılacak olan 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ülkemize, Konya'mıza ve Karapınar'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi

MHP Karapınar Belediye Başkan adayı Halil Aker konuşmasında " MHP Konya İl Yönetim Kurulu Başkanımız Av. Tarık Taşçı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan yardımcıları ile birlikte gelerek Karapınar MHP İlçe seçim karargâhımızın açılış törenine katılmalarından dolayı son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Ayrıca MHP İlçe Yönetim Kurulu Başkanım Erhan Zengin'e, İlçe Teşkilatımızın yönetim kurulu üyelerine, partimize gönül vermiş arkadaşlarımıza ve siz değerli Karapınarlı hemşerilerimizin MHP seçim karargâhının açılışına katılımlarınızdan ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden seçim karargâhımızın, önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinin Ülkemize, Konya'mıza ve Karapınar'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Karapınar'da yaşayan tüm vatandaşlarımızın her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet almalarını hak ettiklerinden dolayı Allah nasip ederde Karapınar Belediye Başkanlığını kazandığım takdirde var gücümle çalışacağıma, zengin, fakir, beyaz, siyah diye ayırt etmeden bütün vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmetin en iyisini en güzelini yapacağıma inanıyorum. Gönülleri kazanıp, gönülleri yıkmayacağım. Çünkü ben çalışmaktan, halkımıza hizmet etmekten son derece mutlu olan bir kişiliğe sahibim. Halkımız oyları ile partimizi ve beni Belediye Başkanı olarak tercih edeceğine inanıyorum. Herkese seçim karargâhının açılışına katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum Hz.Mevlana’dan dizeler söyledikten sonra herkese en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi

Konuşmalardan sonra Nebi Özkan tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen duanın ardından seçim karargâhının açılışı, MHP Konya İl Başkanı Av. Tarık Taşçı ve MHP Karapınar İlçe Başkanı Erhan Zengin, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve katılan vatandaşlar ile birlikte yapıldı.

Seçim karargâhının açılışından sonra, seçim karargâhında MHP Konya İl Başkanı ve beraberinde gelen heyetle birlikte MHP Karapınar İlçe Başkanı Erhan Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve vatandaşlarla bir müddet sohbet edildikten sonra MHP Karapınar seçim karargâhı açılışı sona erdi.

Karargâh açılışının ardından Konya MHP İl Başkanı, beraberinde gelen heyet ve Karapınar MHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı’yı makamında ziyaret ettiler.