İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi sosyal faaliyetler salonunda yapılan toplantıya Konya Milletvekilleri Prof Dr Cem Zorlu, Harun Tüfekçi, AK Parti İl başkan Vekili Ertuğrul Uslu, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka ile partililer katıldı.

Türkiye’nin hızla geliştiğini söyleyen AK Parti İlçe başkanı Mehmet Yaka,” Bu değişimden Karapınar da yararlanmıştır. Bundan sonrada hizmetlerimiz sürecek ve Karapınar daha güzel günlere kavuşacaktır” dedi.

Karapınar Belediye başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK parti döneminde İlçede küçümsenemeyecek işlerin yapıldığını söyledi.

Başkan Mugayıtoğlu,”Tarihinin en büyük yatırımlarını iktidarımız ilçemize kazandırmıştır. Yılladır sadece sözlerin verildiği yatırımlar, İktidarımız döneminde halkımızın istifadesine sunulmuştur.” Dedi.

2012 yılı yatırımlarını açıklayan Başkan Mugayıtoğlu,2 yıl içerisinde 140 kilometre yol yaptık. Bu yılda 40 km yol yapılacaktır. Karapınar da asfaltsız yol kalmayacaktır. semt pazarı yapımı, orta refüj yapımı, organize sanayinin geliştirilmesi, şehir içi sinyalizasyon sisteminin kurulması, atık su arıtma tesisin tamamlanması gibi bir çok alanda hizmeti vatandaşımızın yararına sunmayı planlıyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi’nin hedefinde ise Cumhuriyet Halk Partisi vardı.

CHP’ye ağır eleştirilerde bulunan Milletvekili Tüfekçi,4+4+4 eğitim sistemine CHP’nin körü körüne muhalefet ettiğini belirterek,” Bu milletin evlatları istedikleri okulları tercih edebilmelidirler. Bu parti hiçbir konuda samimi değiller. Son eğitim sistemindeki değişiklikte İHL’nin önünü kesme peşindeler. Bu kafayla gittikleri sürece iktidara gelmeleri de zor. Zaten sandıkta da vatandaş gereken cevabı veriyor. Millete rağmen siyaset yapılmayacağını bilmeleri gerekir.. Neye muhalefet ettiklerini onlarda bilmiyor. Hiç bir dönemde proje ile gelmediler. Proje üretmeyince de ancak boş sözlerle gündemi meşgul etmeye devam ediyorlar Hiç Bir zaman AK Parti olarak hiçbir zaman şımarmadan hizmet yapmaya devam edeceğiz” dedi.