Cumhuriyet Halk Partisi Karapınar İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu C.H.P liler Dayanışma ve Kaynaşma yemeği 01 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 18.00’de Karapınar Belediyesine ait Kurtaylar 100. Yıl Dinlenme tesislerinde yapıldı.

CHP Dayanışma ve Kaynaşma yemeğine, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP İl Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Karpuz, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları, Önceki dönem İl Başkanları, Belediye Başkanları, Sivilm Toplum kuruluşu temsilcileri, Belde, Köy ve Merkez mah. muhtarları, Karapınar CHP İlçe Başkanı Mustafa Yazgan ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe CHP Kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

CHP Dayanışma ve Kaynaşma yemek toplantı programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

CHP Karapınar İlçe Başkanı Mustafa Yazgan yaptığı konuşmasında “ CHP Karapınar İlçe Örgütümüzün düzenlemiş olduğu birlik ve dayanışma yemeğine hoş geldiniz diyen Yazgan, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir aile olarak gördüğümüz ilçe örgütümüzün içerisindeki saygı ve sevgi ortamını geliştirerek parti içi birlik ve dayanışmayı sağlamak adına birçok çalışma yaptık. Partililerimizi iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmadık, yanlarında olduk, elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Bugün bir yılı aşkındır yaptığımız iyi niyetli çalışmalarımızın karşılığını alıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Artarak sürdüreceğimiz bu çalışmaların temel hedefi 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’yi karapınar’da iktidara taşımaktır. Bu amaç etrafında hiçbir arkadaşımızı ayırmadan, dışlamadan, kenetlenerek birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı yakalamak istiyoruz diyen Yazgan, bizler bu süreçte, ilçe örgütü olarak sizlerden alacağımız güç ve destekle Karapınar’da girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Önümüze çıkan veya çıkarılacak sorunları da yine sizlerin desteği ve katkısı ile ortak aklımızı kullanarak çözeceğiz. Başta genel merkezimiz olmak üzere, İl başkanlığımız ve ilçe örgütümüzün uyumlu çalışmasını sürdürdüğü sürece başarı kaçınılmazdır. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi severek ve sayarak yapacağımız çalışmalar sonucunda CHP Karapınar ilçe örgütü olarak, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Karapınar Belediye Başkanlığını kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrar hoş geldiniz diyor, bütün katılımcılara en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum”dedi

İl Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Karpuz, CHP Gaziantep Millitvekili Mehmet Şeker, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yaptıkları konuşmalarında, Türkiye’nin dört bir bucağına giderek halkın dertlerini ve sorunlarını dinlediklerini, halkın sorunlarını ve sıkıntılarını TBMM gündeme getirdiklerini, Karapınar’da şehit evlerini ve esnafları ziyaret ettiklerini, Karapınarlıların ev sahipliğinden ve misafirperverliklerinden memnun olduklarını, 2014 yılında yapılacak seçimlerden Karapınar’da da zaferle çıkacaklarını ifade ederek partililere birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’ın Karapınar CHP İlçe Örgütüne göndermiş olduğu mesajında, Karapınar CHP İlçe Başkanlığı tarafından, partililerimiz arasında birliği sağlamak ve yerel seçimlere hazırlık amacıyla düzenlenmiş olan toplantıya; 27 Mayıs tarihinde geçirmiş olduğum sol göz operasyonu, 3 Haziran tarihinde geçireceğim sağ göz operasyonu sebebiyle elimde olmayan sağlık sebepleriyle, böylesine önemli bir toplantıya katılamadığım için öncelikle üzüntülerimi siz’inle paylaşıyorum.

İnanıyorum ki, Karapınar’lı hemşehrilerimiz ve Cumhuriyet Halk Partililer, 2014 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde; kırgınlık ve küskünlükleri bir tarafa bırakacaklardır. Kişisel ve mahalli çekişmelerin üstüne çıkarak, Cumhuriyet Halk Partili olmanın şuuru ve sorumluluğuyla hep birlikte dayanışma içerisinde çalışacaklardır. Mart 2014 seçimleri; Türkiye’yi diktaya götüren, Cumhuriyet’in kazanımlarını yok etmek isteyen; intikam, husumet, rövanş duygularıyla ve mezhep ayrımcılığı üzerinden Türkiye’yi ayrıştırmak isteyen AKP’ye, Halkımızın ders verdiği tarihi bir dönem olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partililer; bir taraftan üniter yapı, laiklik, Hukuk Devrimi, Kadın Hakları, Kadın-Erkek eşitliği, Emperyalizme Başkaldırı olmak üzere Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkarken; diğer taraftan da Demokrasiyi inşa etme sorumluluğunu, halkın iktidarında gerçekleştireceklerdir.

Bu düşünce ve değerlendirmelerle, Şahsınızda tüm Hemşehrilerimi ve katılımcıları sevgi ve saygıyla selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Atilla Kart- Konya Milletvekili.

Karapınar’lı Eczacı Ahmet Sezer ve Karapınar’ın önceki belediye Başkanlarından olan Tevfik Çorakçı’nın yaptığı birlik beraberlik mesajlarından sonra yemek ikramına geçildi.

Karapınar CHP Gençlik Kolları Üyesi Hüseyin Erdemir’in sunduğu canlı müzik eşliğinde yemekler yendi, çaylar içildi ve program sone erdi.