Karapınar'ın AK Parti ile birlikte bir çok alanda hizmetlere kavuştuğunu söyleyen başkan  Yaka  yaptıklarımız başkasının hayal edemeyeceği önemli hizmetlerden 31Mart tarihindeki seçimlerden de halkımız bu hizmetlerin karşılığını görecektir  Diye konuştu. Başkan Yaka Şunları ifade etti:
"2004 yılında Karapınar AK parti Belediyeciliği ile tanıştı. Bu tarihten öncesini ve sonrasını bir düşünülelim.Gerek ilçe başkanlığım gerekse Belediye meclis üyeliğim ve şu anda da belediye başkanlığı dönemimizde Karapınar bir şehir havasına kavuşmuştur.Hükümetlerimiz,Büyükşehir belediyemiz ve Karapınar Belediyesi ile el ele vererek ilçemizde iktidarın gücü ile önemli çalışmalar yapılmıştır.Ancak bu yapılanları da yeterli görmüyoruz.Önümüzdeki dönemde Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum gibi bir şansımız var.İşte önümüzdeki 5 yıl ilçemiz adına daha verimli ve yatırımların daha çok olacağı bir dönem olacaktır.
17 yılda kazandırdığımız bazı hizmetlerimiz sıralayalım.230 kilometre kanalizasyon yapıldı. Bununla birlikte işyeri ve konut sayısı arttı. TOKİ evlerimiz, Karapınar Meke Anadolu lisesi,METEM gibi okulların yapımı,Kültür Merkezi,Gençlik merkezi,Emniyet müdürlüğü binası,KYK yurdu,Yüksek okula yeni bina,SGK  binası,Ali tepesinin çevre düzenlemesi,Hastane yapımı,hastane kavşağında alt ve üst geçitler,soğuk hava deposu,yeni düğün salonu,sebze pazarı yapımı,Organize sanayi faaliyete geçmesi ,Güneş enerjisi santralleri,Kömür  bulunması,yayla yollarının yapımı,yeni imar uygulamaları,oyun parkları ve halı sahalarının yapımı,Şehir konağı açılması  gibi hizmetler aklımıza ilk gelenler. Bunun yanında Büyükşehir yasasından sonra mahallelere dönüşen köylerimizde birçok hizmetler kazandırılmıştır. Yeni yapacağımız projeler ile de ilçemiz daha da ileriye gidecektir. Daha güzel  bir Karapınar  için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz"