Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi,Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka ile partililer katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar da önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek” Cumhuriyet tarihinden bu tarafa 9 yılda daha fazla hizmet yaptık. İlçemiz AK Parti ile kadernideğiştrdi. Ancak durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.Karapınar İnsanı Her şeyin iyisine layık” dedi.
Bakan Yardımcısı Halil Etyemez”Her zaman halkın içinde, milletle el ele kol kola olacağız. Milletin elini bırakıp sadece seçim zamanı yanlarına giderseniz, o zaman size gerekli dersi verdiler. O yüzden Ak Parti milletin içinde çıkmamalıyız dedi.
Etyemez, Türkiye’nin uluslar arası siyasette ve bölgesinde lider olduğunu belirterek” Yaşanan sorunlarda ülkemizin fikri alınıyor. Aslında bu durumun kendi tarihi misyonumuza döndüğümüzü gösteriyor” diye konuştu.
 Ak Parti Milletvekili Mustafa Akış ise, kurumların milletle barışmaya başladığını bununda en büyük pay sahibinin Başbakan Recep Tayip Erdoğan olduğunu söyledi.
Milletvekili Akış, Türkiye’ye sivil anaysa hediye etmek istiyoruz. Reform niteliğindeki teklifimiz anaysa komisyonuna sunduk” dedi.
Çözüm süreci hakkında konuşan Akış,” 30 yıldır bu ülkede kan akıyor. Şehitler veriyoruz. Analar, babalar evlatlarını yitiriyor. Çocuklar babalarını kaybediyor. Biz ülkemizin daha huzurlu hale gelmesi için çalışıyoruz. Çözüm süresince taviz vermemiz söz konusu olamaz. Bu tür söylemler vatandaşımızın kafası karıştırmaktan başka bir şey değildir. Adaleti temsil eden bir devletin mirasçılarıyız. Beraber yaşamalıyız, ayrılık tohumlarını aşmalıyız. Bu sürecide ülkemiz lehine başarıyla atlatacağız” diye konuşmasını tamamladı.