Bayramlaşma töreninde Karapınar AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Ve Konya B. Şehir Belediye Meclis Üyesi Emre Özsoy, Konya B.Şehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Gök, Osman Arı, diğer Karapınar Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karapınar teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
    AK Parti Karapınar İlçe Teşkilat Başkanı Nadi Tartan, AK Parti Konya Milletvekilimiz Kurban Bayramı nedeniyle ilçemize gelmiş bulunmaktadır. Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr. Cem Zorlu, bu bölgenin Milletvekili olması nedeniyle ilçemizin bütün işlerinden haberdar olduğunu ve yardımcı olduğunu, buna örnek verecek olursak 2014-2015 eğitim öğretim döneminde ilçemizin tarihinde görülmemiş 113 öğretmen atamasının yapılması buna örnektir.  Kendisine bu konuda da teşekkür ediyorum. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi yolunda bütün işlerimize canla başla yardımcı olmaktadır. Sayın Milletvekilimizin Kurban Bayramını tebrik eder, herkesi saygılarımı sunuyorum"dedi
Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise, Kurban bayramı nedeniyle öncelikle herkesin bayramını kutlar, saygılar sunuyorum diyen Yaka, Sayın Konya Milletvekilimiz Prof.Dr. Cem Zorlu'nun Karapınar'a sık sık uğradığını ve ilçemizle ilgili, toplum menfaatine yapılacak işlerimizde her zaman yardımlarını gördük, kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Öğretmen atamaları ve güneş enerji bölgesindeki gelişmelerden haberdar ve bu konularda da yardımlarını esirgememektedir. Her zaman ilçemizin işlerine yardımcı olmaktadır."dedi
AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu ise şunları söyledi " Karapınar'da ki kurum, 
kuruluşların, partimizin birlikteliklerinden ve 



dayanışmasından çok memnun olduğumu, kendisinin de Karapınarlı olduğunu, Karapınar'dan ve AK Parti Teşkilatı ile Belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu belirterek., Karapınar'da AK Partinin çıtasının ve oylarının yükseltilmesi buna örnektir.
   Karapınar'ın bütün işlerinde var gücümle yardımcı olmaktayım. İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve diğer Belediye Meclis Üyelerimizin toplum menfaatine olan işlerinde yorulmadan, bıkmadan çözüme kavuşturulmasına yardımcı oluyorum. Yakın bir zaman içerisinde Güneş Enerjisi kurulacak bölgenin biran evvel faaliyete geçmesi için Enerji Bakanını Karapınar'a davet edeceğim diyen Zorlu, partililerin dilek ve isteklerini dinleyerek bayramlaşma programı sona erdi.