Karapınar AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, 7 Haziran Seçimlerinde AK Parti Konya Milletvekilliği için Aday Adaylığını açıklayan Muhammet Uğur Kaleli’ye  ilçemize ve AK Parti İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür ettiğini söyledi. Nadi Tartan ayrıca, Muhammet Uğur Kaleli’ye milletvekili olma yolunda başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Konya Milletvekili Aday Adayı Muhammet Uğur Kaleli, tarımın başkenti Karapınar’ın tarım ve hayvancılık alanında büyük aşamalar kaydettiğini, İlçeye yapılan yatırımların boşa gitmeyeceğini, enerji üssü olma ve yıldızı parlayan bir ilçe olma yolunda olduğunu söyledi. Muhammet Uğur Kaleli ayrıca, milletvekili seçildiği takdirde bu bölgeye hizmet vermek için çok çalışacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka da Karapınar küçük ve büyük baş hayvancılığı ile ve tarımda üretimi, yatırımları ile isminden söz ettiren bir konumda olduğunu, fakat yapılacak daha çok iş olduğunu söyledi. Mehmet Yaka ayrıca,  Muhammet Uğur Kaleli’ye aday adaylığı konusunda başarılar diledi.