Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka’nın da katıldığı ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu,  Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Mugayıtoğlu burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni göreve gelen İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

   Belediye çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Mugayıtoğlu sözlerine şöyle devam etti, göreve geldiğimiz 2004 yılından günümüze kadar İlçemize birçok hizmette bulunduk bulunmaya da devam ediyoruz, ilçemiz alt yapısıyla, yollarıyla, modern hizmet binalarıyla, modern konutlarla daha da yaşanılabilir bir ilçe olmuştur. İnşallah enerji konusundaki gelişmelerin sonuçlanmasıyla ilçemiz daha da büyüyecektir. Hafta sonu yapmış olduğumuz Yunanistan gezisinde de bizzat gördüğümüz güneş panelleri sayesinde elektrik üretimi inşallah ilçemizde de olacaktır. Dünya da enerji üretimi güçlü olan devlet kalkınmıştır, ülkemiz Karapınar da bulunan kömür yataklarından elde edilecek elektrik üretimi ile güneş enerjisinden elde edilecek elektrik ile daha iyi yerlere gelecektir diyerek sözlerine son verdi.

   İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Derya Zengin yaptığı konuşmada, Mehmet Mugayıtoğlu’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Kadın kolları yönetimi olarak daha da aktif çalışacaklarını belirtti.

 İkinci ziyaretlerini 

    Ak Parti Karapınar Kadın Kolları Başkanı Av. Derya Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran'ı ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan, ''Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi hakkında bilgi aldılar.  Ziyaret sonunda Kadın kolları Başkanı Derya Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Elçisi oldular