CHP Seçim karargâhına ziyarette bulunan AK Parti Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Mehmet Yaka ve beraberindeki heyeti,  CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Eczacı Ahmet Sezer, Meclis Üye Adayları, CHP İlçe Başkanı Mustafa Yazgan karşılayarak seçim karargâhında misafir ettiler.

Yapılan ziyarette AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Mehmet Yaka ile CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Eczacı Ahmet Sezer ve ekipleri karşılıklı sohbet ederek İlçenin sorunlarını ve ilçeye yapacakları yatırımların bazı bölümlerini karşılıklı konuşarak ilçeye hizmet için aday olduklarını açıkladılar. Samimi bir ortamda birbirlerini tebrik eden Belediye Başkan Adayları, birbirlerine başarı dileklerinde bulundular. Karşılıklı olarak 30 Mart Yerel seçim sürecinin herhangi bir taşkınlık yaşanmadan Belediye Başkanlığı yarışının barış, kardeşlik, hoşgörü, saygı ve olgunluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundular.  Seçim çalışmalarında evlerinde hasta yatanları, cenaze evlerini de düşünerek ve ayrıca mezarlık civarlarından geçerken gürültü kirliliği yaratılmaması konusunda karşılıklı olarak azami dikkat gösterilmesini, Bunun bir hizmet yarışı olduğunu, Karapınar Halkı hangi Belediye Başkan Adayına; Belediye Başkanlığı yetkisini verirse demokrasiye gönül veren insanlar olarak saygı duyacaklarını, seçim sürecinin güzel bir ortamda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması hususunda çaba göstereceklerini ve önümüzdeki günlerde ilçe için yapacakları hizmetlerin projelerini yansıtan kitapçıklar bastıracaklarını ve halka dağıtacaklarını ifade ederek. Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun dediler.

CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Eczacı Ahmet Sezer, “AK Parti Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Mehmet Yaka ve ekibinin CHP seçim karargâhımızda bizleri ziyaret etmelerinden dolayı büyük bir memnunluk duyduklarını, bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi