Kaymakam Şenol Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, şehit ve gazi aileleri ile ilçe yöneticileri bir araya geldi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan'ı Ziyaret Etti Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan'ı Ziyaret Etti

Yemek programı, 18 Mart Şehitler Günü vesilesiyle düzenlenen anma töreni kapsamında Ramada otelinde gerçekleştirildi. Vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanlar için duaların edildiği etkinlikte, şehit ve gazi ailelerine vefa gösterildi.

Kaymakam Öztürk, yaptığı konuşmada Çanakkale Zaferi'nin önemine vurgu yaparak, "Atalarımız bize bu toprakları miras bıraktılar. Bu mirasa sahip çıkmak zorundayız. Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaştınız. Milletimizin kalbinde çok özel bir yere sahipsiniz. Kapımız sizlere her daim açık olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum. Şehit aileleri ve gaziler bizlere ve Türk Milletine emanettir" ifadelerini kullandı.

Programa, Kaymakam Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Topçu Albay Serdar Tavlayan, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Karapınar İlçe Emniyet Müdür V. Salih Erdem, Karapınar İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat Ateş,Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, siyasi parti temsilcileri, Karapınar Belediye Başkan Adayları, gaziler, şehit yakınları, kurum amirleri, STK başkanları ve temsilcileri ile diğer davetliler katıldı.