Kentsel Dönüşümü'nde İş Yeri Sahiplerine Konteynır Anahtar Teslimleri Gerçekleştirildi Kentsel Dönüşümü'nde İş Yeri Sahiplerine Konteynır Anahtar Teslimleri Gerçekleştirildi

Sandıklı Mahallesi Aile Sağlık Merkezi Temel atma Törenine İlçe Kaymakamı  Şenol Öztürk,   Belediye Başkanı  Mehmet Yaka,  AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Şentürk, Kurum Amirleri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sandıklı Mahallesi Muhtarı Galip Ceran ve Sandıklı Mahallesi Sağlık Ocağı Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk konuşmasında"İnsan sağlığını önemli olduğu hayatımızda yapılacak olan sağlık ocağı ilçemize hayırlı olsun. Bizlerde vatandaşımızın sağlıklı bir şekilde yaşaması için her türlü desteği vereceğiz. Karapınar'ımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Sandıklı mahallesi sağlık ocağı yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Galip Cenan ise," Mahallemizin nüfusu oldukça fazla. Bu yüzden mahallemize sağlık ocağı yaptırmak için çalışmak yaptık. Bunun içinde gerekli çalışmaları bulunduk. Şu anda temeli attığımız sağlık ocağımız bölge insanın önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve  İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif Akyurt'da birer konuşma yaparak hayırseverlere teşekkür etti.
İlçe Müftüsü Dr Fuat Sırrı Ateş'in yaptığı duanın ardından sağlık ocağının ilk harcı ilçe yöneticileri ile birlikte atıldı.