Kan bağış kampanyası  18-19-20-21 şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşip  4 gün sürdü. 1. Gün 120, 2. Gün 122, 3. Gün 135,4. Gün 92 ünite kan bağışı yapıldı.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın, kış koşulları nedeniyle kan bağışının azaldığını belirterek sosyal medya hesaplarından yaptığı acil çağrının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı ''BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ '' sloganıyla kan bağış kampanyası başlattı.
7 şubat 2019 tarihinde Karapınar Gençlik  Merkezinde gerçekleştirilen ilk kampanyada 97 kan bağışı yapılmıştı. Kızılay Kan Merkezi  temsilcisi  Yasin PEKER ;  Bugüne kadar Karapınar'da yapmış oldukları kan bağışı faaliyetlerinde bu şekilde yoğun bir taleple karşılaşmadıklarını belirtti ve kampanyaya destek veren Karapınar Gençlik Merkezine ve kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılarımıza ''Kurtarılan hayatlar adına teşekkürler ediyoruz.'' dedi.
Gençlik Merkezi Lideri Zehratullah VARLI' da yaptığı açıklamada '' Gençlik ve Spor  Bakanlığının bu yılı '' Gönüllülük Yılı ''ilan ettiğini ve  kan bağış kampanyasını düzenlediğini  Karapınar Gençlik Merkezi olarakda kampanyaya destek verdiklerini belirtti. Bugün başkasına ihtiyaç olan kan, yarın kendimize veya bir yakınımıza ihtiyaç olabilir bu düşünce ile hareket etmemiz gerekiyor, duyarlı halkımıza ve gönüllü gençlerimize destek oldukları için minnettarız ''dedi.