Konya Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli Dr. Erdinç SÜTCÜ denetim ve Kontrolünde yapılan kan bağışında; Organizatör Yasin Peker, Hemşireler Kezban UYGUN, Merve GÖKTAŞ, Mehmet SOYDAN, Kudret KAÇAR, Destek Personel Muhammet CİNKAYA görev yaptılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali KARAKUL’un kan bağışı kampanyasına çağrısı ile Daire Amirleri, Memurlar, DinGörevlileri, Esnaflar, gençler gönüllü olarak kan bağışında bulundular.

12.02.2020 Çarşamba günü yapılan bir günlük kan bağış kampanyasında 64 Ünite kan bağışı yapıldığı öğrenildi.

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali KARAKUL, her yıl hastalık ve kazalardan dolayı bazı zamanlar kan bulamadığı için hayatını kaybedenler olabiliyor. Kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu, Uzmanlar çok sayıda insanı kan bağışının faydaları ile ilgili bilinçlendirmek için çalışma yapmaktadırlar. Kan verme eylemi hasta ve zor durumda ki insanlara yardım etmenin yanı sıra insan vücuduna da kan vermenin faydalarının olduğu bilinmektedir. Bundan dolayı kan bağışında bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum ve Konya Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum”dedi