.
Baştabip Yardımcısı Dr. Ahmet Çelik, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.
Veda töreninde, Karapınar Devlet Hastanesi Baştabibi Eser Şenkul, Doktorlar, Hastane Müdürü ve personelleri yer aldı.
Yapılan veda töreninde Karapınar Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Eser Şenkul yaptığı konuşmasında Dr. Ahmet Çelik hastanemizde çalıştığı müddet içerisinde çok güzel hizmetlerde bulundu. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Acil Uzman Dr. Olarak atanması nedeniyle yeni görevinde de aynı şekilde üstün başarılar dileyerek, Dr. Ahmet Çelik’e plaket takdim etti.
Dr. Ahmet Çelik ise Karapınar’da çalıştığı süre içerisinde hem çalışma arkadaşlarından hem de Karapınar halkından çok memnun olduğunu, görevim esnasında şayet kalbini kırdığım insanlar olmuşsa haklarını helal etmelerini ve Karapınar’ı unutmayacağım”dedi
Çalışma arkadaşları ile vedalaşan Dr. Ahmet Çelik duygulu anların yaşanmasına vesile oldu.
Ataması Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine atanan Baştabip Yardımcısı Dr. Ahmet Çelik’in boşalan kadrosuna, Baştabip Yardımcısı olarak Anestezi Uzman Dr. Şaziye Ebru Ekmekçioğlu atandı.
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Uzman Dr. Olarak atanan Dr. Ahmet Çelik’e yeni görevinde başarılar dilerken Ayrıca Karapınar Devlet Hastanesi Baştabip Yardımcılığına yeni atanan Anestezi Uzmanı Dr. Şaziye Ebru Ekmekçioğlu’na da yeni görevinde üstün başarılar dileriz.