Ziyaretler kapsamında, vatandaşların sorunlarını dinleyen partililer onlarla yakından ilgilenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim ÖNAL Bir Basın Açıklaması Yaptı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim ÖNAL Bir Basın Açıklaması Yaptı

Kemal Kor, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Biz Saadet Partisi Milli görüş belediyeciliğiyle halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların sorunlarına çözüm bulmaya kararlıyız. Geçmişte nasıl belediyeciliğin olması gerektiğini ortaya koymuş isek şimdide aynı şekilde devam edeceğimizden başta bizim kuşkumuz yoktur.

Esnaf ziyaretlerimiz, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmamızı sağlıyor ve onların taleplerini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor."

Belediye Meclis Üyesi adayları da ziyaretler sırasında vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak, belediyenin gelecekteki projeleri ve Karapınar’ın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Saadet Partisi, Karapınar Belediye Başkan Adayı Kemal Kor liderliğindeki bu samimi ziyaretlerle halkın beklentilerini dikkate alarak daha yaşanabilir bir Karapınar için çalışmalarını sürdüreceğini ve halkımızın desteğini istiyoruz.