Mermerler Otomotiv Gurubu yetkilisi Adem Mermer bu konuda şunları söyledi” Karapınar’a Mermerler Otomotiv Gurubu olarak Merkezimiz Konya’da olmak üzere Karapınar ve Ereğlide de şubelerimizi açarak Karapınar’da Konya Caddesi üzerinde güzel bir oto galeri kazandırdık. Hizmet anlayışımız dürüstlük ve alın teri duygusu ile hareket etmektir. Niyetimiz Karapınar’a bu yatırım haricinde ileriki tarihlerde daha güzel mekânlar kazandırmak olacaktır diyen Mermer, Bu açmış olduğumuz oto galerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olması dileklerimi sunarken, yemekli toplantımızda ki amacımız Karapınar halkıyla kaynaşma ve tanışma amacıyla Tarihi bir mekânda Sultan Selim Külliyesi, Mevlana Lokantasında buluşarak hem sohbet edip hem de Karapınarlılarla tanışma fırsatı bulduk.

Yemeğimize katılanlara şükranlarımı sunarken, 15 yıllık bir tecrübeye sahip olan Mermerler Otomotiv Gurubu olarak bizlerin iyibir ticari kişiliğini tanıyanların pek çok olduğuna inanıyorum. Herkesin işyerimize desteklerini bekliyorum”dedi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak ilçemizde yeni açılan ve faaliyetine başlayan Mermerler Otomotiv Galerinin İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.