Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesindeki birimlerde personeller ile sohbet ederek bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında Kaymakam ÖZTÜRK, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN ile bir araya gelerek kurumun faaliyetleri ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, "Sayın Kaymakamımızın nazik ziyareti, kurumumuzun çalışmaları ve gelecek projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunmamıza olanak sağladı. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK ise "Eğitim, toplumun geleceği için son derece önemli bir konudur. Bu nedenle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip etmek ve desteklemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdim. Kurumun faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi almak benim için oldukça önemliydi. İlerleyen dönemlerde de iş birliğimizi sürdürerek eğitim alanında daha da güzel çalışmalara imza atmayı umuyorum." dedi.

Kaymakam Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı Ziyaret Etti Kaymakam Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı Ziyaret Etti