Seminere, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Halil Türkoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Fatih Alp, Murat Zararsız, Sami Karabacak, Ahmet İşleker, Savaş Ünlü, Ahmet Uslu, Rasih Yazgan ve Genel Sekreter Hakkı İnci katılım sağladılar. Seminerde, TOBB'un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, Karar Alma sürecinde TOBB'un rolü, Protokol Kuralları, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Yeşil Dönüşüm, Küresel Gelişmeler ve Türkiye, Ekonomide Görünüm, İnsan 2.0, TOBB ETÜ, Tepav, İş Hayatında İletişim, TOBB İştirakleri TTM, TMO – TOBB LİDAŞ / TÜRİB / MERKEZ ÜPAK, KGF, TOBB UYUM, TOBB Tahkim, MEYBEM konularında bilgilendirildi. Ayrıca, TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi ziyaret edildi.

Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen’i Belediye Başkanı ve Parti Başkanları Ziyaret Ettiler Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen’i Belediye Başkanı ve Parti Başkanları Ziyaret Ettiler

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, seminer ile ilgili açıklamasında, “Güncel, ekonomik konular ve kişisel gelişim alanında bizlere katkı sağlayan bir seminerdi. Seçildiğimiz kurumu daha iyi tanımamız ve görevimizin üyelerimizin hak, hukuk ve menfaatinin korumak olduğunun hatırlatıldığı bir etkinlikti. Bizleri misafir eden ve çeşitli konularda kapsamlı bir şekilde bilgilendiren Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve seminerlerin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.