Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal SÖZEN, Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş ÜNER, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet ULUSOY, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Nuri EMEKLİ, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa ÜNVER, Esnaf Kredi ve Kefaleti Kooperatifi Başkanı Abdullah ŞENYURT, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kamil EKE, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet TARTAN birlikte TBMM’ de İlçemizin sorunları ile ilgili bir dizi görüşme gerçekleştirdiler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Oda ve Kooperatif  Başkanları  TBMM Tarım ve Hayvancılık Komisyon Üyesi Konya Milletvekili Mehmet BAYKAN  ile bir araya gelerek ilçemizin sorunları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Toplantıda öncelikle ilçemizde Hasat sezonunun devam ettiği Şeker Pancarı teslim, tesellümünde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri aktarıldı.

Yine İlçemiz Gazi Osman Paşa Mahallesi BP petrol kavşağında meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi için bu bölgeye acilen alt geçit yapılması gerektiği belirtiler.

Görüşmeler sırasında ilçenin Kuzey bölgesi Güneş Enerji Sistemi (GES) için tahsis edilen 30.000.000 m2 ek tahsis alanının bu bölge dışında tarım ve hayvancılık faaliyetinin olmadığı başka bir yere aktarılması gerektiği topluca dile getirilip, talep ettiler.

 Toplantı sonrası  Başkanlar Mehmet BAYKAN'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.