Karapınar Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Tevfik Seçilmiş Görevini Devir Karapınar Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Tevfik Seçilmiş Görevini Devir

 İlçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen programda dualar ve ilahi ezgilerle dolu anlamlı bir gece yaşandı.

Program, Hacı Ömerli Camii müezzin kayyımı Muhammed İrmikci'nin etkileyici Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Merkezi iş birliğiyle oluşturulan Karapınar Türk Tasavvuf Musiki korosu ilahileri seslendirdi. Şenol Ergüler ve Sefa Tünalp tarafından okunan mevlid-i şerif ise gecenin manevi atmosferine ayrı bir anlam kattı.

Hacı Ömerli Camii imam-hatibi Osman Kale'nin Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul'un yaptığı gecenin duasında, zulüm gören kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlumlar için dualar edildi.

Programın sonunda, cemaatle yapılan musafaha ile birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan ikramlarla gece son bulurken, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese Karapınar İlçe Müftülüğü adına teşekkür edildi.