TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümü corona salgını nedeniyle yurt genelinde planlanan büyük etkinliklerin bazılarının iptal edilmesi bazılarının da ertelenmesi nedeniyle biraz buruk geçse de yurt çapında evlerde büyük bir coşkuyla kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında İlçemizde;  İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim ÖNAL tarafından İlkokul Müdürlerinin katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.
 
Çelenk Programının ardından Karapınar Kaymakamı Sn. Onur KÖKÇÜ, Belediye Başkanı Sn. Mehmet YAKA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İBRAHİM ÖNAL Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Sn. Hatice SORAN ve Okul Müdürleri ile birlikte okullarını çok özleyen öğrencileri evlerinde ziyaret ederek bayram sevinçlerine ortak oldular.
 
Ulusal Egemenliğimizin sembolü olan TBMM'nin açılışının 100. Yılında, öncelikle geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramını kutlarız.