"Karapınar ve Emirgazi ilçelerinde THK Karapınar Şube başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Kurban bayramında deri toplama faaliyeti, havaların aşırı sıcak olması sebebi ile zor şartlarda gerçekleştirilmiştir. 

Deri Toplama faaliyetine, Bağışladığınız kurban derileri ile Şehit ve Gazi Çocuklarının Üniversitemizde Burslu okutulmasına, Sivil havacılığın güçlenmesine, Orman yangınlarına havadan müdahale edilmesine, hasta ve yaralılara hava ambulans desteği sağlanmasına, Bağışladığınız derilerin gerçek değeri ile satılarak ekonomik kaybın ve kayıt dışı gelirin önlenmesine, devletimizin vergilerle güçlenmesine yardımcı olmanın gurur ve huzurunu duyacağınız inancındandır. Türk Hava Kurumu Karapınar Şube Başkanlığınca, Kurban Bayramında 1. ve 2. gün deri toplama faaliyetini gerçekleştirdik. İlk iki gün yapmamızın sebebi ise; havaların aşırı sıcak olması ve derilerin çabuk bozulması, deri birim adetlerinin çok düşük fiyatla ihale edilmesi,  yüklenici firmanın bozuk derileri almayacağını beyan etmesi gibi sebeplerden dolayı kurumu zarara uğratmama adına ilk 2 gün toplama işlemi gerçekleştirilmiştir.   Araç ve personel sıkıntısının yaşanması sebebiyle zorlu bir toplama faaliyeti gerçekleştirilmiştir.  Ancak, Hem Emirgazi Hem de Karapınar Halkımızın sayesinde deri toplama faaliyetimiz sonrasında elde edilen sonuç yüzleri güldürmüştür.

Bu sebeple  gerek Karapınar İlçesinde Gerekse Emirgazi İlçesinde  Türk Hava Kurumunun Gönüllü Koordinasyon Direktörleri gibi çalışıp araçlarımızı yönlendiren derilerin hızlı ve bozulmadan  toplama merkezlerimize intikal etmesini sağlayan, şube personellerimizle sürekli irtibat halinde bulunan vatandaşlarımıza THK Severlere sonsuz teşekkürler….

Ayrıca Kurumumuza Desteğini Esirgemeyen Kaymakamımız Syn. Mustafa KARACA'ya Karapınar Belediye Başkanı Syn. Mehmet YAKA'ya, Emirgazi Belediye Başkanı Syn. Nurişen KOÇAK'a Emirgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Syn. Kerim EĞİLMEZ'e , Karapınar Ziraat Odası Başkanı Syn. Durmuş ÜNER'e, Karapınar Çiftçi Malları Koruma Başkanı Syn.Halil İbrahim YILMAZ'a Deri Toplama Faaliyetinde görevli Gezici Araç Personellerimize,Karapınar Ve Emirgazi ilçemizdeki Mahalle Muhtarlarımıza, Araçlarıyla ,motosikletleriyle, bisikletleriyle, hatta o sıcakta ellerinde deri torbaları ile toplama merkezimize kadar gelip derilerini teslim eden vatandaşlarımıza  

SONSUZ TEŞEKKÜRLER......VARLIĞINIZ, VARLIĞIMIZDIR…..