T.H.K. Karapınar Şube Başkanlığı Saymanı Ümügülsüm Yaşa, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, tüm Öğretmenlerimiz adına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürlerine, bazı okul müdürlerine, Öğretmenler Günü'nü tebrik ederek çiçek ikramında bulundu. 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle düzenlenen programlara katılım sağlayan, THK Karapınar Şube Başkanlığı Saymanı Ümmügülsüm YAŞA Tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL 'a, Şube Müdürleri Fazlı CANKAYA ve Hulusi SONKAYA'ya, İlçemizde görev yapan öğretmenlerimiz adına Toki Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Süleyman KARADENİZ ile Amil Önal İlkokulu Müdürü Fatih KELEŞ'e  24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Tebrik ederek Çiçek takdim etti. 
T.H.K. Karapınar Şube Saymanı Ümmügülsüm Yaşa günün Önemi ile İlgili Şunları Söyledi "Öğretmen demek minicik beyinlere ve kalplere en güzel şekli vermek için çabalayan, kandil gibi kendisi yanarken etrafına ışık saçan, kimi zaman doktor, kimi zaman ev hanımı, kimi zaman bilim adamı, kimi zaman tarlada çiftçidir. 
Bende Bu vesile ile bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan öğretmenlerimin ellerinde saygı ve hürmetle öpüyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize de Allahtan rahmet diliyorum" dedi