Konya Caddesi, Sezer Otel yanında 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü açılışı yapılan kermese, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İdris Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İmar ve Şehircilik Müdürü Yaşar Ali Selçik, Sevimli Dahiler Kreşi Öğreticileri ve Öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta Yurt Müdürü Rasih Özcan tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün tarafından dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı.

Dernek Başkanı İdris Uslu, Açılışı yapılan kermesimiz tamamen ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz yararına düzenlenmiş olup, Yurtta kalan 80 öğrencimizin barınma ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf etmekteyiz. Kermesimiz 14 Mayıs–24 Mayıs 2012 tarihleri arasında 10 gün süre ile açık kalacaktır. Vatandaşlarımızın “Hem Hizmet Hem Alışveriş” için maddi ve manevi destek ve teşriflerini bekliyorum diyen Başkan Uslu, Kermesimizde Gönüllü Bayan Kardeşlerimizin el emeği, göz nuru, çeşit çeşit hazırladıkları nakışlar, işlemeler, el örgüleri, pike takımları, elbiseler, çeyizlik eşyalar ve yine Anadolu Mutfağının nefis yemekleri, sebze çeşitleri, sıkma, saç böreği, çiğ köfte, pilav üstü kebap, döner, sucuk, tantuni, mantı, erişte, dondurma, tatlı çeşitleri mevcuttur. Dedi