Mevlid-i Şerif programına, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker ve Belediye Personelleri,MHP İlçe Başkan Yardımcısı Harun Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba ve personelleri, İlçe Jandarma Komutan V. Kıdemli Bçvş. Zeki Seçer ve personelleri, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk ve Personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve personelleri, Çiftçi Malları Koruma Başkan Yardımcısı İsmail Demirel, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Tüysüz ile Amir, Memur ve çok sayıda Vatandaşlar katıldı.

Sultan Selim Camisine öğle namazından önce gelen vatandaşlar cami bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü yansıtan fotoğraf sergisini gezdiler ve Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara ayran, kek, ayran, meşrubat ikram edildi.

Öğle namazından önce Sultan Selim Camiinde tüm şehitlerimizin ruhuna Sultan Selim Cami İmam-Hatibi Musa Kazım Mutlusoy, Sazlıpınar Mah. Cami İmam-Hatibi Seyit Ali Öztekin, Hacı İsa Cami İmam-Hatibi Ali Osman Gürbüz, Çingir Yaylası Cami İmam-Hatibi Muzaffer Yaraş ile birlikte Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif okuyarak, salâvatlar getirilerek birbirinden güzel İlahiler seslendirerek cami cemaatine duygulu anlar yaşattırdılar.

İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından tüm şehitlerimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliğimize dair çok güzel ve anlamlı dualar ederek vatandaşlarımıza duygulu anlar yaşattı ve hep bir ağızdan edilen dualara vatandaşlarımız cani gönülden âmin dediler.

Öğle namazı İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından kıldırıldıktan sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açılan fotoğraf sergisini vatandaşlar gezerek, ikramların ardından programı, Cumhuriyet meydanı, Anıt alanında 20.30 da devam edeceği duyurusu vatandaşlara duyuruldu ve Sultan Selim Camiinde ki program sonrasında ilçemizde bulunan şehit mezarları ziyaret edildi.